Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA ανακοίνωσε τη συγχώνευση των Criterion και Codemasters Cheshire για μελλοντικά παιχνίδια της σειράς Need for Speed

*
Η Electronic Arts προχώρησε στη συγχώνευση των Criterion και Codemasters Cheshire ώστε να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο στούντιο ανάπτυξης για τους μελλοντικούς τίτλους της σειράς Need for Speed. Η εταιρεία ξεκαθάρισε πως οι εργαζόμενοι της Codemasters Cheshire θα συνεχίσουν τη δουλειά τους στο Cheshire, όπως και ότι οι υπάλληλοι της Criterion θα εξακολουθούν να εργάζονται στη βάση του στούντιο στο Guildford. Σημείωσε μάλιστα πως από με την ένωση αυτή στοχεύει στην σταθερή συνεργασία μεταξύ πολλών ταλαντούχων developers για τη δημιουργία νέων racing τίτλων με τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα.

Η EA ολοκλήρωσε την πλήρη εξαγορά της Codemasters το 2021 προς 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Θυμίζουμε πως αυτόν τον καιρό η Criterion ετοιμάζει τον επόμενο τίτλο της σειράς Need for Speed που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του franchise είναι το Need for Speed Heat που έγινε διαθέσιμο στις 8 Νοεμβρίου 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*